Visual Merchandissing i Estilisme en moda

Visual Merchandissing i Estilisme en moda a Blanes

Potencia la imatge del teu establiment i dels teus clients

Dijous 9 i 16 de novembre de 14 a 16:30 h.

Cal inscripció

 

El Retail & Visual Merchandising és una formació orientada a totes aquelles persones amb inquietuds cap a l’aparadorisme, el disseny, l’interiorisme comercial, el màrqueting i el comerç en general. El retail es transforma cada vegada més ràpid.

L’estilisme va adreçat a tota persona que treballi en comerç de moda i complements o estigui interessat en el sector. Es formarà de manera global pel que fa a l’assessoria d’imatge i estilisme en el retail i la selecció els millors “outfits” per a cada ocasió tenint en compte la personalitat i els aspectes físics del client.

Blanes – PROGRAMA Visual i estilisme

Blanes – INSCRIPCIO Visual i estilisme