MÀRQUETING DIGITAL A LES XARXES SOCIALS A  BANYOLES

MÀRQUETING DIGITAL A LES XARXES SOCIALS A BANYOLES

MÀRQUETING DIGITAL A LES XARXES SOCIALS

PROMOCIONA EL TEU COMERÇ APROFITANT LES XARXES SOCIALS

Cal inscripció prèvia

Aconseguir que els assistents coneguin les possibilitats que ofereixen les Xarxes Socials a l’hora de promocionar el seu negoci, saber diferenciar entre les seves diferents filosofies, i aprendre a fer-les servir. Aprendre les tècniques de venta i com realitzar promocions o publicitat del teu comerç. Aconseguir que l’ús de Xarxes Socials aporti un plus de coneixements, fent-los capaços de crear-se una bona reputació virtual per tal de diferenciar-nos davant la competència, i convertint el perfil del seu establiment en mitjà de comunicació habitual amb els seus clients i amics.

 

Més informació