Jornada Turisme 22 d’abril de 2021

Plats per emportar. Tractament del producte i la imatge del restaurant.

Jornada realitzada en línia per ZOOM
Dijous, 22 d’abril de 2021 de 17 a 19 hores

OBJECTIUS:

Adquirir els coneixaments necessaris per a un correcte tractament dels plats per emportar: tant a nivell de seguretat i higiene durant la manipulació al llarg de tot el procés, com del correcte etiquetatge i selecció del millor envàs i el seu corresponent reciclatge.

 

PROGRAMA:

  1. Higiene i seguretat alimentària.
  2. Procés de producció.
  3. Envasat: tipus i reciclatge.
  4. Etiquetatge.
  5. Exposició/venda.
  6. Transport a domicili.

PONENT:

Anna Vilar Colls – grup ALTIMIR.
L’Anna és enginyeria tècnica agrícola, especialitzada en indústries agràries i alimentàries. Cal destacar de l’Anna la seva expertesa com a responsable de qualitat en el sector de la restauració, implementant els processos, controls i pràctiques d’higiene: anàlisi de perills i punts crítics, gestió de proveïdors, contaminació creuada, procés de producció, neteja i desinfecció i etiquetatge

NOTES sobre la inscripció

  • Per fer la inscripció ha de iniciar sessió amb Google.
  • En el mateix formulari pot fer la inscripció per més d’una jornada.
  • Un cop feta la inscripció rebreu un correu de confirmació.
  • Si cal podeu modificar les dades de la inscripció.
  • Abans del dia de la Jornada rebreu un correu amb l’enllaç a la sessió.
  • Per entrar a la jornada caldrà identificar-se amb el correu amb el que heu fet la inscripció.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *